Our Blog

Modele de hartie

MODELE de hârtie au luat avânt în perioada celuJe de-Al doilea Război mondial, hârtia fiind unul dintre puținele produse ce nu erau atent controlate și restricționate. Se poate spune că aceste modele de hârtie (papercraft) sunt o ramură a cunoscutei Arte origami, Dar Care spre deosebire de origami, folosește și Alte Instrumente înafară de hârtie. Modelele de hârtie sunt MODELE construite Exclusiv DIN hârtie sau carton de diferite grosimi. Modelele de hârtie sunt maleabile, iar în funcție de Model pot fi degré arhitecturale sau jucării pentru copii. Prețul este unul accesibil, iar instumentele necesare pentru construcție sunt puține și la îndemâna tutuor. Construcția unui astfel de Model dezvoltă gândirea, spiritul Creativ și capacitatea de concentrare. Un modèle de hârtie este format DIN mai multe foi de hârtie sau carton de diferite dimensiuni și grosimi. Modelul ce urmează a fi construit este împărțit Într-un numar de bucăți, care vor fi tăiate cu o foarfecă după contur. Conforme instrucțiunilor de asamblare, bucățile sunt decupate, îndoite și lipite pentru ca în final să se obțină o miniatură DIN hârtie. Modelele de hârtie sunt răspândite în toată Lumea, un interes crescut pentru acest Tip de Hobby avându-l europenii și japonezii.

Categoria modelelor de hârtie a fost folosită ca reclamatiile de promovare și marketing de către marile companii, de exemplu Canon sau Yamaha…….. Bloc de 12 fichier cu motif asortate. Dim.: 30 x 30 cm, 190 g. În mediul en ligne se găsesc numeroase modele de hârtie ce pot fi downloadate gratuit, Dar și magazine en ligne ce comercializează diferite modele de hârtie. Prețul accesibil și Larga răspândire PE Internet a dus la o popularitate Mare a acestor MODELE. . Pachet de 10 coli în Culori asortate cu steluţe PE ambele feţe, 300g, 35X50 cm Perfoaratoarele pentru hartie Daco modèle 1,8 cm mai sunt disponibile si in urmatoarele variante:-Perforator hartie triphes-Perforator hartie Brad-Perforator hartie Frunza-Perforator hartie Mar-Perforator hartie 6 petale-Perforator hartie clopotel-Perforator hartie STEA-Perforator hartie fulg-Perforator hartie pantof-Perforator hartie Frunza de artar-Perforator hartie manunchi de Flori-Perforator hartie Soare-Perforator hartie Smiley face-Perforator hartie Floare crestata-Perforator hartie inima-Perforator hartie lalea-Perforator hartie Florea soarelor-Perforator hartie indragostit-Perforator hartie fluturePot fi folosite pentru decorarea sau personalizarea felicitarilor, scrapbooking, invitatiilor etc….. Dupa trimiterea comenzii, veti Primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise PE ordinul de Plata.

Livrarea comenzii se face doar dupa Confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va ne sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de Plata. . Clientii Omfal Educational nu au adaugat Inca opinii pentru acest produs. FII primul Care Adauga o parere, folosind formularul de mai jos. . Conține foi cu imprimeu caracteristique urmatoarelor animale: cocoș, Vaca, Cal, porc, iepure, foi Albe ponctuée pentru exersat, carticica cu instrucțiuni, décor ferma. . Pachet cu 15 foi cu MODELE în relief și 15 coli de hârtie pentru desen.

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!